κύρια φωτογραφία συνταγής Μαρμελάδα πορτοκάλι της μαμάς

Μαρμελάδα πορτοκάλι της μαμάς

NtinaKom
NtinaKom @cook_8449835
Κομοτηνή

Η πιο εύκολη μαρμελάδα πορτοκάλι που έχετε δει ποτέ!!!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Νομίζω ότι θα σας ξετρελάνει διότι είναι πανεύκολη και μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για πολλές χρήσεις (γέμιση σε μπισκότα ή σε κάποιο ρολό κ.α.)

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

26 Minutes
  1. 4 πορτοκάλια
  2. 2 λεμόνια
  3. ζάχαρη
  4. 1 βανίλια

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλένουμε τα πορτοκάλια και τα λεμόνια. Τα κόβουμε σε κομμάτια μαζί με την φλούδα τους και τα βάζουμε σε μία λεκανίτσα. Τα καλύπτουμε με νερό και τα βάζουμε σκεπασμένα στο ψυγείο για 48 ώρες.

  2. 2

    Αφού περάσουν οι 48 ώρες τα αλέθουμε στο μούλτι (αφαιρώντας πρώτα τυχόν κουκούτσια) και μετράμε για κάθε κούπα πολτού μία κούπα ζάχαρη.

  3. 3

    Τη βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 20-25 λεπτά, ρίχνουμε την βανίλια και την τοποθετούμε σε βάζα (αφού ανοιχτεί την διατηρούμε στο ψυγείο).

Αντιδράσεις

Σχόλια (167)

Μαίρη Αντωνίου
Μαίρη Αντωνίου @cook_18785607
το νερο στο οποιο τα αφησαμε 48 ωρες τι το κανουμε

Από

NtinaKom
NtinaKom @cook_8449835
στις
Κομοτηνή