κύρια φωτογραφία συνταγής Μαρμελάδα Ροδάκινο Φούρνου
Tasoula2208
Tasoula2208 @cook_8467583
,Ελλάδα

Μια εύκολη και πετυχημένη μαρμελάδα

Λίγα μυστικά ακόμα

Την έχω κάνει και με δαμάσκηνα και γίνεται τέλεια

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

73 Minutes
  1. 1 κιλό ροδάκινα
  2. 600 γρ. ζάχαρη
  3. χυμό από μισό λεμόνι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Καθαρίζεις τα ροδάκινα, τα περνάς από το μούλτι χωρίς να τα κάνεις πολτό.

  2. 2

    Τα βάζεις στο ταψί, ανακατεύεις με τη ζάχαρη, βάζεις το ταψί στην κάτω σχάρα.

  3. 3

    Ψήνεις 1 ώρα και 30 λεπτά στους 150 βαθμούς Κελσίου.

  4. 4

    15 λεπτά πριν το τέλος ρίχνεις το χυμό λεμονιού και ανακατευεις.

Αντιδράσεις

Σχόλια (64)

narla
narla @cook_8460745
Προσωπικά έτσι φτιάχνω όλες τις μαρμελάδες, στο φούρνο. Νομίζω, ότι ξέχασες να πεις ότι πρέπει να ανακατεύουμε λιγάκι, ειδικά στην αρχή για να λιώσει η ζάχαρη.

Από

Tasoula2208
Tasoula2208 @cook_8467583
στις
,Ελλάδα