κύρια φωτογραφία συνταγής Μεγάλα σοκολατένια μπισκότα με ρευστή σοκολάτα

Μεγάλα σοκολατένια μπισκότα με ρευστή σοκολάτα

5 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
elliannatounta
elliannatounta @cook_8526231

Λίγα μυστικά ακόμα

Πηγή AB

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

6 μερίδες
  1. 120 γρ. κουβερτούρα 55% κακάο λιωμένη σε μπεν μαρί
  2. 110 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  3. 150 γρ. ζάχαρη
  4. 130 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο
  5. 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
  6. 30 γρ. κακάο κοσκινισμένο
  7. 1 πρέζα αλάτι
  8. 280 γρ. κουβερτούρα 55% κακάο τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια για τη γέμιση

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη για 8-10 λεπτά έως ότου ασπρίσουν και φουσκώσουν.

  2. 2

    Προσθέτουμε το αβγό, συνεχίζουμε το χτύπημα για 2 λεπτά ακόμη και προσθέτουμε το αλεύρι, το κακάο, το μπέικιν πάουντερ το αλάτι και τη λιωμένη κουβερτούρα.

  3. 3

    Σταματάμε το χτύπημα. Ανοίγουμε τη ζύμη σε λεπτό φύλλο πάχους 3 χιλ. και κόβουμε δίσκους διαμέτρου 5 εκ. Τους τοποθετούμε σε μία λαδόκολλα, βάζουμε στο κέντρο του κάθε δίσκου λίγα κομμάτια από την τεμαχισμένη κουβερτούρα και το καλύπτουμε με έναν άλλο δίσκο πιέζοντας περιφερειακά να κολλήσουν.

  4. 4

    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160-170ο C για 15 λεπτά.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

elliannatounta
elliannatounta @cook_8526231
στις