Μείγμα μπαχαρικού για ψητά
Ένα νόστιμο μίγμα για να ξέρουμε πάντα τι βάζουμε στο φαγητό μας...
Λίγα μυστικά ακόμα
Ταιριάζει σε χοιρινό, σε κοτόπουλο, σε γαλοπούλα και γενικά σε όλα τα κρέατα.Τις αναλογίες μπορείτε να τις προσαρμόσετε ανάλογα το γούστο σας (τι θέλετε να είναι πιο έντονο).
Υλικά
-
1 1/2 κουταλιά Μαντζουράνα αλεσμένη
-
1 1/2 κουταλιά Δενδρολίβανο αλεσμένο
-
1/2 κουταλιά Τσιμένι
-
1/2 κουταλιά Σκόρδο σκόνη
-
1/2 κουταλιά Μοσχοκάρυδο
-
1/2 κουταλιά Κάρυ
-
1/2 κουταλιά Μουστάρδα σε σκόνη
-
1 1/2 κουταλιά Κόκκινο Πιπέρι γλυκό
-
1 κουταλάκι Αλάτι
-
1 κουταλάκι Πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αλέθουμε όλα μαζί τα υλικά στο μπλέντερ, να γίνουνε σκόνη.
-
2
Το φυλάμε σε ένα βαζάκι και πασπαλίζουμε με αυτό το κρέας μας πριν το μαγειρέψουμε.
Σχόλια (6)