κύρια φωτογραφία συνταγής Melanzane alla pizzaiola
dorafa
dorafa @cook_8451402
,italia

Μελιτζάνες με άρωμα Ιταλίας.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4-6 άτομα
  1. 3 μέτριες μελιτζάνες
  2. 250 γρ ώριμες ντομάτες σε μικρά κομμάτια
  3. 80-100 γραμμάρια μπαγιάτικο ψωμί
  4. Φιλέτα αντσούγιας οσες θελετε
  5. Βασιλικος οσο θελετε
  6. Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  7. ρίγανη
  8. αλάτι
  9. πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ξεκινάμε, πλένετε τις μελιτζάνες και τις κόβετε στη μέση.

  2. 2

    Κόψτε το ψωμί σε κομμάτια και την μοτσαρέλα σε κύβους.

  3. 3

    Ενωστε με τον πολτό ντομάτας, το ψωμι σε μικρά κομμάτια, τη μοτσαρέλα κομμένη σε κύβους, μερικά φύλλα βασιλικού και τα φιλέτα αντσούγιας και αυτα σε κομμάτια, αλάτι και πιπέρι, προσθέστε λίγη ρίγανη και ανακατέψτε καλά.

  4. 4

    Τώρα πάρτε τις μελιτζάνες κομμενες στη μεση και τηγανίστε σε καυτό λάδι για λίγα λεπτά, στη συνέχεια στραγγίζεται, τοποθετήστε σε απορροφητικό χαρτί και αφήστε το να κρυώσουν.

  5. 5

    Σε αυτό το σημείο, αδειστε τις μελιτζάνες και κοφτε τον πολτό τους σε κύβους και ανακατέψτε με τον με τα άλλα συστατικά.

  6. 6

    Πάρτε ένα ταψί βαλτε ένα μεγάλο φύλλο λαδόκολλας, και τοποθετειστε τις μελιτζανες αφου τις εχετε γεμίσει με το μίγμα, σε καθε μελιτζάνα προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, στη συνέχεια ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (5)

ΝΙΚΟΛ
ΝΙΚΟΛ @cook_8451771
Η συνταγη μοιαζει πολυ ωραια μηπως την εχεις δοκιμασει χωρις τηγανι?

Από

dorafa
dorafa @cook_8451402
στις
,italia