Μελαχρινάκι
Σιροπιαστό γλυκό με σοκολατένια γεύση.
Λίγα μυστικά ακόμα
Χρησιμοποιήστε βαθύ ταψί γιατι φουσκώνει πολύ!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε τα ασπράδια μαρέγκα και τα βάζουμε στο ψυγείο.
-
2
Χτυπάμε τους κρόκους, τη ζάχαρη και το βιτάμ στο μίξερ. Προσθέτουμε το μπέικιν, τα 300 γρμ. τρουφας, το φαρινάπ και τέλος τη μαρέγκα.
-
3
Το ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 1 ώρα περίπου.
-
4
Αφήνουμε να κρυώσει καλά, ετοιμάζουμε το σιρόπι και το ρίχνουμε ζεστό πάνω στο γλυκό μας.
-
5
Ετοιμάζουμε την σαντιγύ και όταν κρυώσει από το σιρόπιασμα καλύπτουμε την επιφάνεια. Πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη τρούφα και το βάζουμε στο ψυγείο για 6 ώρες τουλάχιστον.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)