Μεθυσμένα φιλετάκια σόγιας

LinaLinaki
LinaLinaki @linacooks

Φιλετάκια σόγιας σβησμένα με κρασάκι και μαγειρεμένα με μπόλικο λεμονάκι!

Λίγα μυστικά ακόμα

Η σόγια είναι άγευστη και απορροφά τις γεύσεις από τα υλικά που θα χρησιμοποιήσετε! Εάν την μαγειρέψετε με αγάπη και φαντασία γίνεται υπέροχη!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

33 Minutes
5 μερίδες
  1. 20 φιλετάκια σόγιας
  2. 1/2 φλ. ελαιόλαδο
  3. 2 σκελίδες σκόρδο
  4. 2 καρότα
  5. 1/2 φλ. κόκκινο κρασί ξηρό
  6. αλάτι
  7. πιπέρι
  8. 1 κύβο λαχανικών
  9. 1/2 φλ. χυμό λεμόνι
  10. 1 φλ. ζεστό νερό

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πολτοποιούμε το κρεμμύδι και το σκόρδο στο μούλτι.Τα τσιγαρίζουμε στο ελαιόλαδο, σε μεγάλο τηγάνι, μέχρι να ξανθύνουν ελαφρά.

  2. 2

    Ρίχνουμε τα καρότα κομμένα σε ροδέλες και τα φιλετάκια σόγιας.Ανακατεύουμε να τσιγαριστούν.Προσθέτουμε τον κύβο να διαλυθεί.

  3. 3

    Δυναμώνουμε τη φωτιά και σβήνουμε με το κρασί,ανακατεύουμε καλά να πάρει χρώμα η σόγια και να εξατμιστεί το αλκοόλ.Ανακατεύουμε έως ότου απορροφηθούν τα υγρά.

  4. 4

    Ρίχνουμε τον χυμό λεμονιού και το ζεστό νερό.Σιγοβράζουμε με σκεπασμένο το σκεύος για 30 λεπτά, έως ότου μελώσει η σόγια με τα καροτάκια!Καλή όρεξη!

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

LinaLinaki
LinaLinaki @linacooks
στις