Μεθυσμένο κοτοπουλάκι
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Μαρινάρουμε το κοτοπουλάκι μας με αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και τη μπύρα και αφήνουμε στο ψυγείο απο το προηγούμενο βράδυ.
-
2
Κόβουμε τις πατατούλες μας σε μέγεθος λίγο πιο χοντρές απο τις τηγανητές και τις αναμιγνύουμε με λίγη μουστάρδα, αλάτι και ρίγανη.
-
3
Ψιλοκόβουμε το καρότο, κόβουμε το κεμμύδι σε ροδέλες και τις πιπεριές σε μεγάλα κομμάτια.
-
4
Τα τοποθετούμε όλα στο ταψί και προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ελάχιστο νερό.
-
5
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια