Mexican Κοτόπουλο
pinalaki
@cook_8467672
Κοτόπουλο μεξικάνικο, με καλαμπόκι, μανιτάρια και κόκκινα φασόλια.
Λίγα μυστικά ακόμα
Σερβίρω με ρύζι
Υλικά
-
500 γρ κοτόπουλο φιλέτο (κομμένο σε μικρά κομμάτια)
-
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
-
1 κόκκινη πιπερία (κομ. σε φέτες)
-
2 πράσινες (κομ. σε φέτες)
-
1 κουτάκι χυμό ντομάτας
-
1 κονσέρβα μανιτάρια ή αν έχουμε φρέσκα
-
1 κονσέρβα καλαμπόκι
-
1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια
-
ελαιόλαδο
-
αλάτι
-
καυτερό τσίλι σκόνη
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζω λάδι στην κατσαρόλα
-
2
Σοτάρω το κοτόπουλο
-
3
Προσθέτω μανιτάρια, κρεμμύδι και πιπεριές
-
4
Όταν ροδίσουν προσθέτω την ντομάτα χυμό, το αλάτι και το τσίλι και σιγοβράζω.
-
5
10' πριν το τελος προσθέτω το καλαμπόκι και τα φασόλια.
Σχόλια (43)