Μεζεδάκι
Ενα απλό μεζεδάκι για κρασάκι και καλή παρέα. Για τους λάτρεις των μπλέ τυριών και οχι μόνο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν χρησιμοποιήσετε ροκφόρ θα ηταν πιο εύκολο να το δουλέψετε με λιγό βούτυρο ώστε να το αλοίψετε ευκολότερα.
Υλικά
-
Φέτες ψωμιού (τύπου μπαγκέτας)
-
Τυρί γκοργκοτζόλα ή ροκφόρ
-
Κουκουνάρι σωταρισμένο (ελαφρώς)
-
Αχλάδι κομμένο σε μικρά κυβάκια
-
ψιλοκομμένος μαιντανός
-
Λάδι - σκόρδο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε τη μπαγκέτα σε λοξές φέτες.
-
2
Με ένα πινελάκι τις περνάμε με λίγο λάδι και λίγο σκόρδάκι.
-
3
Τις ψήνουμε στο γκριλ λίγο, ώστε να ροδίσουν.
-
4
Βγάζοντας τις από το γκριλ και όσο είναι ακόμα ζεστές τις αλοίφουμε με το τυρί (που έχουμε λιγο δουλέψει).
-
5
Τέλος προσθέτουμε το αχλάδι μας, το κουκουνάρι και το μαινατανό.
Σχόλια (7)