july88
july88 @cook_8468542
,ΕΛΛΑΔΑ

Ενα απλό μεζεδάκι για κρασάκι και καλή παρέα. Για τους λάτρεις των μπλέ τυριών και οχι μόνο.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν χρησιμοποιήσετε ροκφόρ θα ηταν πιο εύκολο να το δουλέψετε με λιγό βούτυρο ώστε να το αλοίψετε ευκολότερα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. Φέτες ψωμιού (τύπου μπαγκέτας)
  2. Τυρί γκοργκοτζόλα ή ροκφόρ
  3. Κουκουνάρι σωταρισμένο (ελαφρώς)
  4. Αχλάδι κομμένο σε μικρά κυβάκια
  5. ψιλοκομμένος μαιντανός
  6. Λάδι - σκόρδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε τη μπαγκέτα σε λοξές φέτες.

  2. 2

    Με ένα πινελάκι τις περνάμε με λίγο λάδι και λίγο σκόρδάκι.

  3. 3

    Τις ψήνουμε στο γκριλ λίγο, ώστε να ροδίσουν.

  4. 4

    Βγάζοντας τις από το γκριλ και όσο είναι ακόμα ζεστές τις αλοίφουμε με το τυρί (που έχουμε λιγο δουλέψει).

  5. 5

    Τέλος προσθέτουμε το αχλάδι μας, το κουκουνάρι και το μαινατανό.

Αντιδράσεις

Σχόλια (7)

jolly
jolly @cook_8476963
Είναι η δεύτερη φορά που το φτιάχνω.Βρήκα το μπελά μου με αυτό το μεζεδάκι....και τραβάει και κρασάκι!!!!

Από

july88
july88 @cook_8468542
στις
,ΕΛΛΑΔΑ