Μεζές του κρασιού
Εμείς στο σπίτι μας μια φορά το μήνα οργανώνουμε βραδιά ΚΡΑΣΙΟΥ..και έτσι οι φίλοι του άντρα μου φέρνουνε άφθονο κρασι και εγώ βάζω το ΦΑΙ!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Το νερό το προσθέτουμε για να μαλακώσει το κρέας. Γι αυτό έχετε υπόψην σας το πόσο μαλακό ή σκληρό είναι και προσθέστε παραπάνω νερό.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι και ύστερα ρίχνουμε το κρέας, μόλις ροδίσει ρίχνουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά.
-
2
Προσθέτουμε το κρασί και αφήνουμε για 10 λεπτά για να ξεθυμάνει.
-
3
Στην συνέχεια ρίχνουμε τις δυο μουστάρδες και το νερό, ανακατεύουμε, χαμηλώνουμε το ματι και το αφήνουμε για 10'...σερβίρουμε σε πιατέλα με πατάτες τηγανιτές...(κομμένες ροδέλες)..
Σχόλια (6)