κύρια φωτογραφία συνταγής Μεζές του κρασιού

Μεζές του κρασιού

Eirini..s..
Eirini..s.. @cook_8482108
athina,

Εμείς στο σπίτι μας μια φορά το μήνα οργανώνουμε βραδιά ΚΡΑΣΙΟΥ..και έτσι οι φίλοι του άντρα μου φέρνουνε άφθονο κρασι και εγώ βάζω το ΦΑΙ!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Το νερό το προσθέτουμε για να μαλακώσει το κρέας. Γι αυτό έχετε υπόψην σας το πόσο μαλακό ή σκληρό  είναι και προσθέστε παραπάνω νερό.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

45 Minutes
4 άτομα
  1. 1 κιλό τηγανιά χοιρινή
  2. 1 ξερό μεγάλο κρεμμύδι (κομμενο σε ροδέλες)
  3. 1 πράσινη πιπεριά (κομμένο σε ροδέλες)
  4. 1 σκελίδα σκόρδο
  5. 1 φλιτζάνι μουστάρδα (απαλή)
  6. 2 κ.σ. μουστάρδα (πικάντικη)
  7. 1 φλιτζάνι λευκό κρασί
  8. 1 ποτήρι νερό
  9. αλάτι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι και ύστερα ρίχνουμε το κρέας, μόλις ροδίσει ρίχνουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά.

  2. 2

    Προσθέτουμε το κρασί και αφήνουμε για 10 λεπτά για να ξεθυμάνει.

  3. 3

    Στην συνέχεια ρίχνουμε τις δυο μουστάρδες και το νερό, ανακατεύουμε, χαμηλώνουμε το ματι και το αφήνουμε για 10'...σερβίρουμε σε πιατέλα με πατάτες τηγανιτές...(κομμένες ροδέλες)..

Αντιδράσεις

Σχόλια (6)

lixoudia
lixoudia @cook_8460526
Νομιζω ότι θα ειναι υπέροχη οπως τη διαβάζω... 2 ερωτήσεις: αρκούν μονο 20 λεπτα για να μαλακώσει το κρέας;και κάτι ακόμα: επειδη οι μουστάρδες που έχω δοκιμάσει δε με ικανοποιούν, μήπως μπορείς να προτείνεις κάποια συγκεκριμένη μάρκα που να δίνει καλή απαλή γεύση; (αν επιτρέπεται φυσικά στο σάιτ)

Από

Eirini..s..
Eirini..s.. @cook_8482108
στις
athina,