Μύδια μεθυσμένα
Μεζεδάκι για τους λάτρεις των θαλασσινών και του ποτού. Έυκολο και γρήγορο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Στο καθάρισμα όσα μύδια είναι μόνιμα ανοιχτά, σπασμένα ή μυρίζουν παράξενα τα πετάμε. Αυτό είναι και το μόνο βάσανο στη συνταγή. Καλός μεζές για ουζοκατανίξεις και όχι μόνο!!! Καλή επιτυχία!!! ΄για να είναι η συνταγή ασφαλής ως προς ίχνη γλουτένης, σιγουρευτείτε για το κρασί που θα χρησιμοποιήσετε.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζουμε τα μύδια απο τα μουστάκια και τα κολλημένα στο κέλυφος σκουπίδια και τα πλένουμε πολύ καλά.
-
2
Ψιλοκόβουμε σε μια κατσαρόλα τα κρεμμύδια, μισό και κάτι απο το μαιντανό και βάζουμε και το κρασί με τα μύδια.
-
3
Κλείνουμε την κατσαρόλα και βράζουμε σε δυνατή φωτιά για 6-8 λεπτά.
-
4
Πρίν σβήσουμε το μάτι προσθέτουμε το αλατοπίπερο.
-
5
Σερβίρουμε στολίζοντας με λίγο ψιλοκομμένο μαιντανό.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (8)