Μήλα γεμιστά με σταφίδες και καρύδια
Μια πεντανόστιμη και γρήγορη συνταγή για τα βράδια του χειμώνα και όχι μόνο!
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε τα καπάκια (πίσω μέρος) από τα μήλα κα ιξεκινάμε να τα σκάβουμε,όπως τις γεμιστές ντομάτες.Προσέχουμε να μην τα κόψουμε!
-
2
Σ'ένα πιάτο ανακατεύουμε τη μισή από την ψίχα των μήλων,τα καρύδια,τις σταφίδες και την κανέλλα.
-
3
Γεμίζουμε τα μήλα και ψήνουμε στο φούρνο για 30 λεπτά.
-
4
Σερβίρονται ζεστά! Καλή επιτυχία!
Σχόλια (4)