Μιλφέιγ εύκολο και θεϊκό
Λίγα μυστικά ακόμα
Προσοχή όταν βάζουμε τη κρέμα να μην είναι ζεστή. Εγώ τη σαντιγύ δεν την παίρνω έτοιμη τη φτιάχνω με κρέμα γάλακτος ειδική για σαντιγύ, δε ξέρω τη μάρκα, είναι σε ένα πράσινο - άσπρο χαρτινο κουτι
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε το γάλα με το κορν φλάουερ και 1/2 κούπας ζάχαρη να γίνει μια κρέμα.
-
2
Χτυπάμε το βιτάμ με το αυγό και 1 κούπα ζάχαρη και ρίχνουμε το μείγμα στην κρέμα που έχουμε βράσει και ανακατεύουμε.
-
3
Στρώνουμε σε ενα πυρέξ τα σφολιατίνια και ρίχνουμε τη μισή κρέμα. Στρώνουμε άλλη μια στρώση σφολιατίνια αλλά αυτή τη φορά τα έχουμε κόψει στη μέση και απο πάνω ρίχνουμε την υπόλοιπη κρέμα.
-
4
Βάζουμε απο πάνω τη σαντιγύ και στολίζουμε με κομματάκια σφολιατίνια που έχουν περισέψει.
Σχόλια (5)