Μιλφέιγ Κλειώς
Είναι τρομερά πανεύκολο και απίστευτα νοστιμότατο. Μία συνταγή της νύφης μου και για τον λόγο αυτό έχω δώσει το ονομά της.
Λίγα μυστικά ακόμα
Το πυρέξ να είναι κανονικού μεγέθους, ακόμα μπορείτε να το κάνετε σε ταψάκι μιας χρήσεως και μπορείτε να το πάτε για επίσκεψη.
Υλικά
-
2 πακέτα σφολιατίνια
-
3 φακελάκι άνθος αραβοσίτου στιγμής βανίλια
-
1 φακελάκι κρέμα ζαχαροπλαστικής
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Φτιάχνω τις κρέμες και μετά τις ανακατεύω στο ίδιο μπολ.
-
2
Χαράζω τα σφολιατίνια στην μέση έτσι ώστε να κάνω μια στρώση στον πάτο του πυρέξ μου ή αν θέλω να είναι πιο τραγανό τα αφήνω ολόκληρα.
-
3
Αφού κάνω την μία στρώση ρίχνω την κρέμα απλώνω όμορφα και κάνω άλλη μια στρώση από τις σφολιάτες μου και ρίχνω πάλι κρέμα.
-
4
Στο τέλος θρυμματίζω μερικά σφολιατίνια επάνω και αφήνω στο ψυγείο για 1 ώρα.
Σχόλια