κύρια φωτογραφία συνταγής Μιλφέιγ με φράουλες
ppaffourou
ppaffourou @kitchen_witchD
,Κύπρος

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συγκεκριμένη συνταγή είναι της μαμάς μου!)

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 πακέτο cream crackers μεγάλο
  2. 5 κουταλιές ζάχαρη άχνη + επιπλέον για πασπάλισμα
  3. 1 κουταλάκι βανίλια
  4. 1/2 φλ.αλεσμένη αμυγδαλόψιχα
  5. 500 γρ.περίπου φράουλες κομμένες σε χοντρά φετάκια- βουτηγμένες σε ροδόσταγμα ή μπράντι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Παίρνετε τα κράκερς και αφού τα βουτήξετε σε γάλα τα απλώνετε σ' ένα pyrex.

  2. 2

    Χτυπάτε με το μίξερ το τυρί κρέμα να αφρατέψει και ανακατεύετε μέσα την αμυγδαλόψιχα.

  3. 3

    Ύστερα, χτυπάτε χώρια την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη άχνη και τη βανίλια μέχρι να πήξει σε σαντιγί και την ενσωματώνετε μέσα στο μίγμα του τυριού και της αμυγδαλόψιχας και ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθεί.

  4. 4

    Βάζετε πάνω από τα μπισκότα μια στρώση κρέμας, μετά φράουλες, ξανά μπισκότα-κρέμα-φράουλες και τελειώνετε με μπισκότα, τα οποία πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη.

  5. 5

    Αφήνετε στο ψυγείο για μισή μέρα.

Αντιδράσεις

Από

ppaffourou
ppaffourou @kitchen_witchD
στις
,Κύπρος