Μιλφέιγ με κρέμα ζαχαροπλαστικής
Το πιό λαχταριστό μιλφέιγ που μόνο αν το δοκιμάσετε θα με θυμηθείτε!!!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Την τρώμε ευχάριστα και σαν σκέτη κρέμα με κανελίτσα απο πάνω !!!
Υλικά
-
2 πακέτα μπισκότα για μιλφέιγ (βρίσκονται στο σούπερ μάρκετ)
-
1 λίτρο γάλα
-
2 βανίλιες
-
2 κούπες ζάχαρη
-
3 αυγά
-
6 κ.σ. κόρν φλάουρ
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύουμε σε ένα μπώλ τα αυγά το κόρν φλάουρ και το ζαχαρόυχο.
-
2
Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το γάλα και πρίν βράσει το κατευάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το μείγμα του μπώλ που ετοιμάσαμε.
-
3
Στη συνέχεια ξαναβάζουμε την κατσαρόλα στο μάτι της κουζίνας και ανακατεύουμε διαρκώς μέχρι να πήξει η κρέμα μας και είναι έτοιμη!
-
4
Σε ένα ταψί στρώνουμε τα μπισκότα ρίχουμε τη μισή κρέμα ξανά μπισκότα και την υπόλοιπη κρέμα.
-
5
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και τριμμένο μπισκότο.
Σχόλια (35)