Μιλφέιγ με σφολιάτα και φράουλες
Ευκολη και γρηγορη copyright απο κρεμα ζαχαροπλαστικης μιλφειγ γιωτης
Λίγα μυστικά ακόμα
Εγω επιδη δεν υπαρχουν φραουλες κανονικα αυτην την εποχη εβαλα ροδακινα και τα ραντισα με charleston follies, ενα υπεροχο ποτο με γευση φρουτων
Υλικά
-
1 πακετο σφολιατα
-
1 κ.σ βουτιρο ή μαργαρινη
-
λιγο ζαχαρη
-
300 γρ φραουλες
-
1 πακετο κρεμα ζαχαροπλαστικης γιωτης για μιλφειγ
-
1 κ.σ κονιακ
-
2 κ.σ ζαχαρη
-
ζαχαρη αχνη για πασπαλισμα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε βουτηρωμενο ταψι απλωστε το φυλλο σφολιατας, τρυπιστε το με πηρουνι και κοψτε το σε 9-12 ορθογωνια κομματια.
-
2
Ψηστε το φυλλο στους 180 βαθμους για 15-20 λεπτα μεχρι να ροδισει και να φουσκωσει.
-
3
Αν θελετε να καραμελωσει πριν την ψησετε αλειψτε με το βουτιρο και πασπαλιστε με την ζαχαρηι.
-
4
Πλενετε τις φραουλες και τις κοβετε σε μικρα κομματακια και αφειστε να στραγγισουν. Ετοιμαστε την κρεμα ζαχαροπλαστικης συμφωνα με τις οδηγιες.
-
5
Ραντιστε τις φραουλες με το κονιακ και 2 κ.σ ζαχαρη και προσθεστε στην ετοιμη κρεμα βαλτε τη στο ψυγειο 1/2 ωριτσα.
-
6
Αφου κρυωσει η σφολιατα κοψτε τη στη μεση και γεμιστε με την κρεμα.
-
7
Πασπαλιστε με την ζαχαρη αχνη
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια