Μιλφέιγ της τεμπέλας
Νόστιμο εύκολο γρήγορο και οικονομικό.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν το κόψετε αμέσως δε θα σας θυμίζει μιλφέγ.
Υλικά
-
1 λίτρο γάλα
-
1 φακελάκι κρέμα ζαχαροπλ.{ΓΙΩΤΗΣ}
-
1 φακελάκι σαντιγύ {GARNI}
-
2 πακέτα μπισκότα σφολιάτας {σφολιατίνια}
-
λίγη ζάχαρη άχνη
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε το γάλα με τη σαντιγύ και τη κρέμα μαζί μέχρι να πήξουν.
-
2
Σ'ένα πυρέξ στρώνουμε στη βάση, σφολιατίνια, σ'όλη την επιφάνεια πολύ καλά. Ρίχνουμε τη μισή κρέμα, ξανά σφολιατίνια (αφού έχουμε κρατήσει μερικά για να τα θρυματίσουμε στην επιφάνεια του μιλφέιγ) και την υπόλοιπη κρέμα.
-
3
Πασπαλίζουμε με τα θρυματισμένα σφολιατίνια και την άχνη σ' όλη την επιφάνεια.
-
4
Βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες.
Σχόλια (49)