κύρια φωτογραφία συνταγής Μιλφέιγ
star
star @cook_8450171

Ένα διαφορετικό και εύκολο Μιλφέιγ.

Λίγα μυστικά ακόμα

Ίσως χρειαστείτε παραπάνω κράκερς. Πάρτε ένα πακέτο παραπάνω για να είστε σίγουροι. Μην τα βουτήξετε πολύ στο γάλα. Το γλυκό χρειάζεται ψυγείο.Αν βάλετε κρέμα γάλακτος αντί για τη φυτική σαντιγύ, προσθέστε και λίγη ζάχαρη μαζί με τη βανίλια.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 2 πακέτα κράκερς σικάλεως
  2. 3 κρέμες βανίλια στιγμής
  3. 1 λίτρο φρέσκο γάλα
  4. 3 βανίλιες άρωμα
  5. 250 γρ μαργαρίνη soft
  6. 1 κουτί φυτική σαντιγί (ή εναλλακτικά 1 κουτί κρέμα γάλακτος)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε τη σαντιγύ με μία βανίλια και τη βάζουμε στο ψυγείο.

  2. 2

    Χτυπάμε τις κρέμες στιγμής με 900gr. γάλα και μία βανίλια, προσθέτουμε το ζαχαρούχο και το βιτάμ αφού το έχουμε λιώσει και τέλος προσθέτουμε τη μισή σαντιγύ.

  3. 3

    Στα 100gr. γάλα ριχνούμε τη μία βανίλια και βουτάμε τα κράκερς. Στρώνουμε στο πυρέξ τα κράκερς. Βάζουμε τη μίση κρέμα, ξαναστρώνουμε τα υπόλοιπα κράκερς, την υπόλοιπη κρέμα και από πάνω την υπόλοιπη σαντιγύ.

  4. 4

    Πασπαλίζουμε με τριμένα κράκερς και ζάχαρη άχνη.

Αντιδράσεις

Από

star
star @cook_8450171
στις