Μηλόπιτα 4
Γλυκια πιτα φουρνου με μηλα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αυτη τη συνταγη μου την εδωσε μια φιλη και συναδελφος, που την εφτιαξε και τη δοκιμασα και μου αρεσε πολυ!!!!!
Υλικά
-
6-7 μηλα
-
250 γρ. μαργαρίνη
-
2 ποτηρια ζαχαρη
-
3 ποτηρια αλευρι φαρινα
-
4-5 αυγα
-
1 φλιτζ/κι κονιακ
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπαμε τα ασπραδια μαρεγκα. Σε ενα αλλο μπολ χτυπαμε τη μαργαρίνη να ασπρισει, ριχνουμε τη ζαχαρη τμηματικα, μετα 1-1 τους κροκους, μετα εναλαξ μαρεγκα με αλευρι. Ριχνουμε το κονιακ και τα 4 μηλα κομμενα σε χοντρα κομματια και ανακατευουμε ελαφρα.
-
2
Βουτυρωνουμε το ταψι και ριχνουμε μεσα το μιγμα.
-
3
Κοβουμε τα υπολοιπα μηλα σε φετες και το στολιζουμε σε ολη την επιφανια. Πασπαλιζουμε με κανελα και το ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 170 βαθμους για 1 ωρα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια