Μηλόπιτα αφράτη και καραμελωμένη!
Πολύ εύκολη και νόστιμη συνταγή!!! Την ανακάλυψα σε ένα γαλλικό site και από τότε την φτιάχνω συνέχεια! Έγινε αγαπημένη συνταγή των παιδιών μου! Δοκιμάστε την!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καστανή ζάχαρη το αποτέλεσμά ειναι ακόμη καλύτερό!! Εγω προσωπικά βαζω μόνο 2 κουταλιες κονιακ για να μην εχει έντονο άρωμα για τα παιδιά μου. Ειναι πιο νόστιμο αν το φάτε χλιαρό ή και κρύο!!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μήλα σε φέτες ή κύβους.
-
2
Σε ενα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά και προσθετουμε τα μηλα στο τελος.
-
3
Βάζουμε το μίγμα σε βουτηρωμενο ταψακι (24 εκ.)
-
4
Ψηνουμε στους 180 βαθμούς, μετά από 30 λεπτά το βγάζουμε απο το φούρνο, λιώνουμε τα υλικά του δεύτερου μίγματος και το περιχύνουμε στο γλυκό. Το ψήνουμε για άλλα 20 λεπτά.
Σχόλια (3)