Μηλόπιτα της Δημητρούλας
Αυτή τη συνταγή μου την έδωσε η φίλη μου η Δήμητρα και ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας γιατί είναι πολύ νόστιμη
Λίγα μυστικά ακόμα
Το ταψί να είναι 28εκ.Η ζύμη θα σας δυσκολέψει λίγο στο άπλωμα,απλά καλύψτε οσο περισσότερο μπορείτε και αφού φουσκώσει θα καλύψει τα κενά.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε τα μήλα κυβάκια και τα ανακατεύουμε με την 1 κ.σ. ζάχαρη και την κανέλα.
-
2
Ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά.
-
3
Λαδώνουμε το ταψί μας και βάζουμε λίγο αλεύρι.
-
4
Βάζουμε τη μισή ζύμη απο κάτω, μετά προσθέτουμε τα μήλα με την ζάχαρη και την κανέλα και ύστερα την υπόλοιπη ζύμη απο πάνω.
-
5
Ψήνουμε για 45-60 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο) στους 180 βαθμούς πάνω κάτω αντίσταση
Σχόλια (5)