Mini cheesecake στιγμής
Αυθεντική γεύση cheesecake σε λιγότερο από 5 λεπτά!
Λίγα μυστικά ακόμα
Το έφτιαξα σήμερα το πρωί και βγήκε τέλειο. Οι ποσότητες που δίνω είναι στο περίπου γιατί το έφτιαξα με το μάτι. Ευχαριστούμε την vasiliki ver για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Υλικά
-
1 μπισκότo digestive
-
1 μεγάλο κουταλάκι τυρί κρέμα
-
2 πλάσιος όγκος σαντιγύ (εγώ παίρνω την έτοιμη)
-
1/2 κοφτό κουταλάκι ζάχαρη
-
λίγες σταγόνες λεμόνι (προαιρετικά)
-
1 κουταλάκι μαρμελάδα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα χαμηλό ποτήρι ή ένα φλυτζάνι λιώστε το τυρί με ένα πιρούνι για να μαλακώσει. Προσθέστε τη σαντιγύ, τη ζάχαρη και το λεμόνι και διπλώστε τα με ένα μαχαίρι βουτύρου.
-
2
Βάζετε το μπισκότο στα ποτήρια.
-
3
Απλώστε το μίγμα πάνω στο μπισκότο
-
4
Και από πάνω βάλτε την μαρμελάδα. Αν θέλετε μπορείτε να το βάλετε λίγη ώρα στο ψυγείο να σφίξει.
Σχόλια
Εφτιαξα διπλή δόση για 2 άτομα,το άφησα 2 ώρες στο ψυγείο,παγωμένο τρώγεται πολύ ευχάριστα.