Μυζηθρόπιτα Νεράτη
Γλυκιά μυζηθρόπιτα, είναι τέλεια για επιδόρπιο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Τη συνταγή αυτή την βρήκα σε ένα τρίμηνο περιοδικό των ΚΤΕΛ και είναι πραγματικά πολύ νόστιμη.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά για τη ζύμη και ανακατεύουμε.
-
2
Την αφήνουμε να ξεκουραστεί για μισή ώρα.
-
3
Σχηματίζουμε μικρές μπάλες από τη ζύμη και τοποθετούμε λίγη μυζήθρα στο κέντρο κάθε μπάλας.
-
4
Κλείνουμε τη μπάλα και τη πλάθουμε στα χέρια μας σαν δίσκο, και προσέχουμε για να μην βγει η μυζήθρα έξω.
-
5
Τις τηγανίζουμε σε πολύ λάδι μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
-
6
Όταν τις βγάλετε από το τηγάνι τις τοποθετείτε σε απορροφητικό χαρτί για να φύγει το λάδι.
-
7
Τις περιχύνουμε με μέλι και τις πασπαλίζουμε με τη κανέλα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια