Μοναστηρικό Muffin!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180° C.
-
2
Κοσκινίστε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ.
-
3
Σε ένα μπολ χτυπήστε καλά με το μίξερ το ταχίνι και το ελαιολαδο με τη ζάχαρη, μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
-
4
Συνεχίστε το χτύπημα και προσθέστε σιγά σιγά το χυμό πορτοκαλιού, το κονιάκ και την κανέλα.
-
5
Σχηματίστε έναν κρατήρα στο κέντρο του αλευριού και προσθέστε το υγρό μίγμα στο αλεύρι.
-
6
Ανακατέψτε τους ξηρούς καρπούς ίσα να ενσωματωθούν.
-
7
Δεν θέλει πολύ ανακάτεμα, γιατί τα muffins δεν θα γίνουν αφράτα.
-
8
Λαδώστε και αλευρώστε καλά τα φόρμάκια για muffin και γεμίστε τες μέχρι τη μέση, ώστε να έχουν χώρο να φουσκώσουν.
-
9
Ψήστε τα muffins για 30 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
Σχόλια (17)