Μοσχαράκι βραστό με λαχανικά

Μαγειρεύτηκε 8 φορές
Pinakidou Maria
Pinakidou Maria @cook_09071972
Αλεξανδρούπολη

Υγιεινό φαγητό με πολλές βιταμίνες!!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

100 Minutes
  1. 1 κιλό κρέας μοσχάρι για κατσαρόλα
  2. 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  3. 1 φύλλο δάφνης
  4. 5-6 πατάτες κομμένες σε κύβους
  5. 2 καρότα κομμένα σε κύβους
  6. 2 κ.σ. μαιντανό ψιλοκομμένο
  7. 3 κ.σ. σέλινο ψιλοκομμένο
  8. 1 πιπεριά ψιλοκομμένη
  9. 1 κολοκυθάκι κομμένο σε κύβους
  10. αλάτι-πιπέρι
  11. ελαιόλαδο
  12. φρεσκοστυμένο λεμόνι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε λάδι στην κατσαρόλα, σωτάρουμε το κρεμμύδι σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε το κρέας σε μερίδες, μέχρι να πάρει χρώμα.

  2. 2

    Ρίχνουμε νερό για να σκεπαστεί το κρέας, το φύλλο δάφνης και βράζουμε μέχρι να μισομαλακώσει.

  3. 3

    Κατόπιν προσθέτουμε τα λαχανικά μας, το αλατοπίπερο και τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν.

  4. 4

    Σερβίρουμε με φρεσκοστυμένο λεμόνι.

Αντιδράσεις

Cooksnaps (8)

Σχόλια (19)

Αθηνούλα
Αθηνούλα @athenoula85
Στην κατσαρόλα το μαγειρεύετε η στη χύτρα;και περίπου πόσο χρόνο χρειάζεται..είμαι νέα μαγείρισσα και δεν ξέρω πολλα

Από

Pinakidou Maria
Pinakidou Maria @cook_09071972
στις
Αλεξανδρούπολη