Μοσχαράκι βραστό με λαχανικά
Υγιεινό φαγητό με πολλές βιταμίνες!!
Υλικά
-
1 κιλό κρέας μοσχάρι για κατσαρόλα
-
2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
-
1 φύλλο δάφνης
-
5-6 πατάτες κομμένες σε κύβους
-
2 καρότα κομμένα σε κύβους
-
2 κ.σ. μαιντανό ψιλοκομμένο
-
3 κ.σ. σέλινο ψιλοκομμένο
-
1 πιπεριά ψιλοκομμένη
-
1 κολοκυθάκι κομμένο σε κύβους
-
αλάτι-πιπέρι
-
ελαιόλαδο
-
φρεσκοστυμένο λεμόνι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε λάδι στην κατσαρόλα, σωτάρουμε το κρεμμύδι σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε το κρέας σε μερίδες, μέχρι να πάρει χρώμα.
-
2
Ρίχνουμε νερό για να σκεπαστεί το κρέας, το φύλλο δάφνης και βράζουμε μέχρι να μισομαλακώσει.
-
3
Κατόπιν προσθέτουμε τα λαχανικά μας, το αλατοπίπερο και τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν.
-
4
Σερβίρουμε με φρεσκοστυμένο λεμόνι.
Σχόλια (19)