Μοσχαράκι κοκκινιστό με χαρόνια φρέσκα
Πεντανόστιμο μοσχαράκι με χαρόνια. Τα χαρόνια είναι τα μαυρομάτικα φασολάκια αλλά όχι τα ξερά, τα φρέσκα είναι σαν φασολάκια αλλά πολύ πιο νόστιμα, δεν περιέχουν ίνες...
Λίγα μυστικά ακόμα
Το νερό μπορεί να είναι πολύ αν μαγειρεύετε στη χύτρα, κάτι που δεν σας το συνιστώ, και στην κατσαρόλα να θέλει συμπλήρωμα.Ρίξτε αρκετό πιπεράκι του πάει πολύ, αν και εγώ δεν τρώω τα καυτερά εδώ ρίχνω αρκετό. Καλή σας επιτυχία
Υλικά
-
1/2 κιλό μοσχαράκι γάλακτος
-
1/2 κιλό χαρόνια φρέσκα
-
2 μέτρια κρεμμύδια
-
1/2 ματσάκι μαϊντανό
-
3 μικρά κολοκυθάκια
-
4 ντοματούλες φρέσκες
-
1 κουταλιά πελτέ
-
1/2 φλιτζάνι λάδι
-
1/2 λευκό κρασί
-
1 λίτρο νερό
-
αλάτι, πιπέρι
-
πάπρικα γλυκιά
-
λίγη ζάχαρη
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σοτάρουμε το μοσχαράκι με το τριμμένο κρεμμύδι και μετά σβήνουμε με το κρασί.
-
2
Μόλις εξατμιστεί το κρασί ρίχνουμε το λάδι, το αλάτι, το πιπέρι, τη γλυκιά πάπρικα, τον πελτέ, τη ζάχαρη και τη φρέσκια ντομάτα που έχουμε τρίψει.
-
3
Τα ανακατεύουμε όλα και ρίχνουμε το νερό να βράσει το μοσχαράκι μας.
-
4
Μόλις βράσει σχεδόν καλά (ο χρόνος ανάλογα πού το μαγειρεύεις και τι κομμάτι είναι το κρέας) τότε ρίχνεις τα χαρόνια, τα κολοκυθάκια κομμένα στη μέση και το μαϊντανό, περιμένεις να βράσουν και καλή όρεξη...
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια