Μοσχαράκι κοκκινιστό (Τας κεμπάπ)
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να προσθέσετε μερικές λιαστές τομάτες για πιο έντονη γεύση.
Υλικά
-
1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας
-
1 "Σπιτικό” ζωμό βοδινού Knorr
-
1 ποτήρι γλυκό κρασί
-
200 γρ. Ελαιόλαδο
-
2 κ. σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
-
1/2 κιλό κρεμμύδια
-
600 γρ. Pummaro Ψιλοκομμένο
-
ανάλογο πιπέρι και αλάτι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ψιλές φέτες και τα μαραίνουμε με το ελαιόλαδο.
-
2
Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια, το προσθέτουμε στο σοταρισμένο κρεμμύδι, ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κρασί.
-
3
Κατόπιν ρίχνουμε το Pummaro, τον σπιτικό ζωμό βοδινού, το πιπέρι, τον μαϊντανό και το ανάλογο νερό και αφήνουμε το τασ κεμπάπ να βράσει για περίπου 1½ ώρα.
-
4
Το σερβίρουμε με ρύζι, πατάτες τηγανιτές, πουρέ ή σουφλέ μελιτζάνας.
Σχόλια (2)