Μοσχαράκι με φασολάκια
Μια παραδοσιακή πανηγυριώτικη συνταγή από τα Γιάννενα, η οποία αποτελεί "οικογενειακό κειμήλιο" από την προγιαγιά μέχρι τη δισέγγονη, δηλαδή εμένα.
Recipe by christmast
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μια χύτρα σωτάρουμε το κρεμμύδι και μόλις χρυσαφίσει, προσθέτουμε το κρέας να σωταριστεί κι αυτό.
-
2
Προσθέτουμε τα φασολάκια, την ντομάτα, το μαϊντανό, τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε.
-
3
Τέλος, προσθέτουμε νερό μέχρι να σκεπαστούν τα υλικά μας και τον κύβο μυρωδικών.
-
4
Κλείνουμε τη χύτρα. Από τη στιγμή που θα "σφυρίξει", χαμηλώνουμε την εστία στο 8. Το φαγητό θα είναι έτοιμο σε 20'.
Σχόλια (23)