Μοσχαράκι με noodles και σόγια σως

10 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
ada_gia_pada
ada_gia_pada @ada_gia_pada
,ΕΛΛΑΔΑ

Πολύ εύκολο και γρήγορο, διαφορετικό μοσχαράκι!!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Προσοχή δεν ρίχνουμε καθόλου αλάτι γιατί η σόγια σως είναι πολύ αλμυρή.Εγώ το έφτιαξα με παπαρδέλες.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

45 Minutes
3 άτομα
  1. 500 γρ. μοσχαράκι κομμένο σε μπουκίτσες
  2. 2 κ.σ. βούτυρο
  3. 5 κρεμμυδάκια φρέσκα με τα φύλλα τους, ψιλοκομμένα
  4. 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  5. 300 γρ. noodles ή όποιο μακρύ ζυμαρικό προτιμούμε
  6. λίγο πιπέρι
  7. 1/2 κύβο βοδινού

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το βούτυρο να λιώσει, έπειτα το κρεμμυδάκι και μετά το σκόρδο να τα τσιγαρίσουμε.

  2. 2

    Μετά ρίχνουμε και το μοσχαράκι σε μπουκίτσες και αφήνουμε να πάρει χρώμα. Βάζουμε μισό φλυτζανάκι του καφέ νερό ζεστό και αφήνουμε να πάρει μια βράση.

  3. 3

    Παράλληλα βάζουμε τα noodles ή τα ζυμαρικά να βράσουν σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.

  4. 4

    Ρίχνουμε στο μοσχαράκι τον κύβο, την σόγια και το πιπέρι και αφήνουμε να δέσει η σως.

  5. 5

    Τέλος ρίχνουμε τα noodles ή τα ζυμαρικά στο τηγάνι και ανακατεύουμε πολύ καλά. Σβήνουμε το μάτι και μετά απολαμβάνουμε.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

ada_gia_pada
ada_gia_pada @ada_gia_pada
στις
,ΕΛΛΑΔΑ