Μοσχαράκι με noodles και σόγια σως
Πολύ εύκολο και γρήγορο, διαφορετικό μοσχαράκι!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Προσοχή δεν ρίχνουμε καθόλου αλάτι γιατί η σόγια σως είναι πολύ αλμυρή.Εγώ το έφτιαξα με παπαρδέλες.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το βούτυρο να λιώσει, έπειτα το κρεμμυδάκι και μετά το σκόρδο να τα τσιγαρίσουμε.
-
2
Μετά ρίχνουμε και το μοσχαράκι σε μπουκίτσες και αφήνουμε να πάρει χρώμα. Βάζουμε μισό φλυτζανάκι του καφέ νερό ζεστό και αφήνουμε να πάρει μια βράση.
-
3
Παράλληλα βάζουμε τα noodles ή τα ζυμαρικά να βράσουν σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.
-
4
Ρίχνουμε στο μοσχαράκι τον κύβο, την σόγια και το πιπέρι και αφήνουμε να δέσει η σως.
-
5
Τέλος ρίχνουμε τα noodles ή τα ζυμαρικά στο τηγάνι και ανακατεύουμε πολύ καλά. Σβήνουμε το μάτι και μετά απολαμβάνουμε.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια