Μοσχαράκι με ντοματούλες, μανιτάρια και σέλερι

vasiliki ver
vasiliki ver @cook_8476293
Αθήνα,Ελλάδα

Μια νόστιμη συνταγή για μοσχαράκιπου θα φαγωθεί από μικρούς και μεγάλου.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 1 κ. μοσχάρι κομμένο σε κύβους,
  2. 4 κ.σ. λάδι,
  3. 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο,
  4. 2 κλωναράκια σέλερι ψιλοκομμένο,
  5. 1-2 καρότα σε κυβάκια,
  6. 400 γρ. ντοματούλες ψιλοκομμένες ή κονσέρβα,
  7. 100 ml κοκκινο κρασί,
  8. 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες,
  9. μανιτάρια σε φετούλες.

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρέας, το βγάζουμε και το τοποθετούμε σε πυρέξ.

  2. 2

    Στο ίδιο λάδι ρίχνουμε το κρεμμύδι, καρότο, σκόρδα και σέλερι, σοτάρουμε δέκα λεπτά. Τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε στο πυρέξ με το κρέας.

  3. 3

    Στο λάδι ρίχνουμε τα μανιτάρια, τα ντοματάκια, κρασί και λίγο νερό, σιγοβράζουμε 10'. Περιχύνουμε το κρέας, αλατοπιπερώνουμε, σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε 1 1/2 ώρες, αέρα, να μαλακώσει το κρέας.

Αντιδράσεις

Από

vasiliki ver
vasiliki ver @cook_8476293
στις
Αθήνα,Ελλάδα
Είμαι μητέρα δύο παιδιών,ενός αγοριού και μιας κόρης. Από το 1990 ζω στην Αθήνα, ασχολούμαι με τα παιδιά μου ,μου αρέσει πολύ η μαγειρική . Από το 2014 είχα την στήλη "Το βιβλίο των συνταγών μας" στο σάιτ της πόλης μου karystos-online ! Δυστυχώς το σαιτ δεν λειτουργεί πλέον.
Δες περισσότερα