Μοσχαράκι με πατάτες
Τόσο μαλακό μοσχάρι και πατάτες δεν έχετε ξαναφάει. Όλη η νοστιμιά οφείλεται στη σακούλα ψησίματος.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να προσθέσετε και μανιτάρια ή καρότο σε ροδέλες.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και μετά τα βάζουμε όλα μαζί μέσα στη σακούλα.
-
2
Τη δένουμε πάρα πολύ καλά και κάνουμε 4-5 τρύπες από πάνω με μια οδοντογλυφίδα για να βγαίνει ο ατμός.
-
3
Ψήνουμε για 2 ώρες στους 180 βαθμούς στον αέρα.
-
4
Τόσο απλό αλλά τόσο νόστιμο.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (7)