Μοσχαράκι με πατάτες

marytsilo
marytsilo @marytsilo
,ΕΛΛΑΔΑ

Τόσο μαλακό μοσχάρι και πατάτες δεν έχετε ξαναφάει. Όλη η νοστιμιά οφείλεται στη σακούλα ψησίματος.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε να προσθέσετε και μανιτάρια ή καρότο σε ροδέλες.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

1 Minutes
  1. 1-2 κιλά μοσχάρι
  2. πατάτες κομμένες
  3. 1 κύβο βοδινό
  4. αλάτι
  5. πιπέρι
  6. ρίγανη
  7. χυμό λεμονιού
  8. ελαιόλαδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και μετά τα βάζουμε όλα μαζί μέσα στη σακούλα.

  2. 2

    Τη δένουμε πάρα πολύ καλά και κάνουμε 4-5 τρύπες από πάνω με μια οδοντογλυφίδα για να βγαίνει ο ατμός.

  3. 3

    Ψήνουμε για 2 ώρες στους 180 βαθμούς στον αέρα.

  4. 4

    Τόσο απλό αλλά τόσο νόστιμο.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (7)

Από

marytsilo
marytsilo @marytsilo
στις
,ΕΛΛΑΔΑ