Μοσχαράκι με πικάντικο τραχανά
Μια παραλλαγή του κοκκινιστού για αυτούς που τους αρέσουν οι πικάντικες γεύσεις.
Λίγα μυστικά ακόμα
Σερβίρουμε με ξερή μυτζήθρα ή τυρί και ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και θωρακίζουμε το μοσχάρι. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το καρότο, το σέλινο και την ντομάτα.
-
2
Καρυκεύουμε με αλάτι, πιπέρι, δαφνόφυλλα, και θυμάρι. Προσθέτουμε νερό ή ζωμό και σιγοβράζουμε για μιάμιση ώρα.
-
3
Αφαιρούμε το κρέας και περνάμε τη σάλτσα από μπλέντερ και ξαναρίχνουμε όλα τα υλικά στην κατσαρόλα.
-
4
Προσθέτουμε τον τραχανά, το μπούκοβο και υγρά αν απαιτείται και μαγειρεύουμε μέχρι να πήξει τα φαγητό και να είναι έτοιμος ο τραχανάς
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (6)