κύρια φωτογραφία συνταγής Μοσχαράκι με πιπεριές και τυριά στην γάστρα
angel29
angel29 @cook_8458751
kalamata,ellada

Απλά....απίστευτο!!!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Το κρέας να είναι από μοσχαράκι γάλακτος ωστε να γίνει μαλακό και να βράσει με τα υγρά του μιας και δεν βάζουμε νερό στο φαγητό μας.Μπορεί να γίνει και με κοτόπουλο και με χοιρινό.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

100 Minutes
4 άτομα
  1. 1/2 κιλό μοσχάρι
  2. 2 πιπεριές πράσινες
  3. 2 πιπεριές κόκκινες
  4. 2 πιπεριές πορτοκαλί
  5. 2 πιπεριές πράσινες κέρατο
  6. 2 ντομάτες περασμένες στον τρίφτη
  7. 4-5 πατάτες κομμένες κυδωνάτες
  8. 1/4 τυρί φέτα τριμμένη
  9. 1/4 κασέρι τριμμένο
  10. 1/4 κεφαλοτύρι τριμμένο
  11. λάδι, αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε μια πήλινη γάστρα τοποθετούμε το μοσχάρι κομμένο σε μικρές μερίδες και αλατοπιπερώνουμε.

  2. 2

    Προσθέτουμε τις πιπεριές κομμένες σε χοντρές ροδέλες, τις πατάτες και την τριμμένη ντομάτα.

  3. 3

    Αλατοπιπερώνουμε ελαφρά, προσθέτουμε το λάδι και βάζουμε στο φούρνο την γάστρα με το καπάκι της. Ψήνουμε στους 200οC για 1 με 1 1/2 ώρα.

  4. 4

    Βγάζουμε από το φούρνο προσθέτουμε τα τυριά (πρώτα το κασέρι, μετά την φέτα και τέλος το κεφαλοτύρι) και ξαναβάζουμε στο φούρνο (χωρίς καπάκι) μέχρι να ροδοκοκκινήσουν τα τυριά. 

Αντιδράσεις

Σχόλια (13)

Από

angel29
angel29 @cook_8458751
στις
kalamata,ellada