κύρια φωτογραφία συνταγής Μοσχάρι κασερόλ με πάπρικα
pinalaki
pinalaki @cook_8467672
,Eλλάδα

Μοσχαράκι στο φούρνο με πάπρικα, τυριά, κρέμα γάλακτος..και μανιτάρια.Μια εύκολη πεντανόστιμη συνταγή για Κυριακάτικο τραπέζι και όχι μόνο!

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή αυτή συνοδεύεται τέλεια με πατάτες τιγανητές και ρύζι. Καλή Επιτυχία!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 1 1/2 κιλό μοσχάρι
  2. 1 ποτήρι λευκό κρασί
  3. 4 κ. σούπας αλεύρι
  4. 4 κ. σούπας μαργαρίνη
  5. Για την σάλτσα
  6. 1 φλυτζάνι κρέμα γάλακτος
  7. 1 φλυτζάνι τυρί κεφαλογραβιέρα Κρήτης
  8. 1 κουταλιά πάπρικα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια το αλευρώνουυμε.

  2. 2

    Βάζουμε την μαργαρίνη να κάψει και σωτάρουμε το κρέας.

  3. 3

    Σβήνουμε με το κρασί.

  4. 4

    Μετά βάζουμε το κρέας σε ένα ταψί και ριχνουμε τα καρότα και τα κρεμμύδια σε ροδέλες.

  5. 5

    Βάζουμε και τα μανιτάρια και τα ανακατεύουμε όλα μαζί να ενωθούν.

  6. 6

    Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 και το ψήνουμε για 1 ωρα περίπου.

  7. 7

    Πρός το τέλος περιχύνουμε το κρέας με την κρέμα γάλακτος ανακατεμένη με τη κεφαλογραβιέρα και την πάπρικα.

  8. 8

    'Οταν το μοσχάρι μαλακώσει και δέσει η σάλτσα το βγαζουμε από το φούρνο.

Αντιδράσεις

Σχόλια (8)

helenloverdou
helenloverdou @cook_8466131
Ήταν πολύ νόστιμο αν και ... λίγο μπουχτιστικό...

Από

pinalaki
pinalaki @cook_8467672
στις
,Eλλάδα