Μοσχάρι κασερόλ με πάπρικα
Μοσχαράκι στο φούρνο με πάπρικα, τυριά, κρέμα γάλακτος..και μανιτάρια.Μια εύκολη πεντανόστιμη συνταγή για Κυριακάτικο τραπέζι και όχι μόνο!
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή αυτή συνοδεύεται τέλεια με πατάτες τιγανητές και ρύζι. Καλή Επιτυχία!
Υλικά
-
1 1/2 κιλό μοσχάρι
-
2 καρότα
-
40 μανιτάρια
-
1 ποτήρι λευκό κρασί
-
4 κ. σούπας αλεύρι
-
4 κ. σούπας μαργαρίνη
-
Για την σάλτσα
-
1 φλυτζάνι κρέμα γάλακτος
-
1 φλυτζάνι τυρί κεφαλογραβιέρα Κρήτης
-
1 κουταλιά πάπρικα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια το αλευρώνουυμε.
-
2
Βάζουμε την μαργαρίνη να κάψει και σωτάρουμε το κρέας.
-
3
Σβήνουμε με το κρασί.
-
4
Μετά βάζουμε το κρέας σε ένα ταψί και ριχνουμε τα καρότα και τα κρεμμύδια σε ροδέλες.
-
5
Βάζουμε και τα μανιτάρια και τα ανακατεύουμε όλα μαζί να ενωθούν.
-
6
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 και το ψήνουμε για 1 ωρα περίπου.
-
7
Πρός το τέλος περιχύνουμε το κρέας με την κρέμα γάλακτος ανακατεμένη με τη κεφαλογραβιέρα και την πάπρικα.
-
8
'Οταν το μοσχάρι μαλακώσει και δέσει η σάλτσα το βγαζουμε από το φούρνο.
Σχόλια (8)