κύρια φωτογραφία συνταγής Μοσχάρι κοκινιστό κατσαρόλας με κρασί
blondezouzou
blondezouzou @cook_8451120
nafpaktos,ellada

Λίγα μυστικά ακόμα

Συνοδεύεται άριστα με μακαρόνια, ρύζι ή πατάτες τηγανιτές

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

113 Minutes
  1. 1 +1/2 κιλό μοσχάρι ψαχνό
  2. 3 κρεμμύδια ξερά
  3. 6 σκελίδες σκορδο
  4. 5 κουταλιές βούτυρο
  5. 4 ντομάτες
  6. λίγο λάδι
  7. λίγο κρασί
  8. αλατοπίπερο
  9. 2,5 κουταλίες σούπας πελτέ ντομάτας

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Καθαρίζουμε και κόβουμε το κρεμμύδι σε μικρά τετραγωνάκια.

  2. 2

    Παίρνουμε τις καθαρισμένες σκελίδες σκόρδου τις κόβουμε στη μέση και τις αλατοπιπερώνουμε.

  3. 3

    Πλένουμε το κρέας και χωρίς να το κόψουμε κάνουμε διάσπαρτα 12 τρύπες. Σε κάθε τρύπα βάζουμε αλατοπίπερο και σκόρδο.

  4. 4

    Βάζουμε βούτυρο σε μία κατσαρόλα να κάψει και προσθέτουμε το κρέας το οποίο το τσιγαρίζουμε. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα ρίχνωντας λίγο λίγο ελαιόλαδο. Σβήνουμε με το κρασί βάζουμε και λίγο νερό να καλύπτει το κρέας και το αφήνουμε να βράσει.

  5. 5

    Υστερα απο ώρα προσθέτουμε αλατοπίπερο και τις ντομάτες τις οποίες έχουμε ψηλοκόψει και το αφήνουμε να βράσει γυρνώντας το κρέας ανά τακτά διαστήματα.

  6. 6

    Πριν μαγειρευτεί εντελώς βγάζουμε το κρέας από την κατσαρόλα το κόβουμε σε φέτες το ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα και το αφήνουμε να βράσει με την σάλτσα

Αντιδράσεις

Σχόλια (10)

tonia13v
tonia13v @cook_8455616
Έτσι κάνω και εγώ το μοσχαράκι και βγαίνει πεντανόστιμο!!!!

Από

blondezouzou
blondezouzou @cook_8451120
στις
nafpaktos,ellada