κύρια φωτογραφία συνταγής Μοσχάρι κρασάτο κατσαρόλας

Μοσχάρι κρασάτο κατσαρόλας

Lixoudis
Lixoudis @cook_8453748

Η σαλτσούλα του φαγητού πήζει τέλεια χάρη στο αλεύρι και το κρέας μαλακώνει εύκολα λόγω του κρασιού.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

50 Minutes
4 άτομα
  1. 1 κιλό σπάλα σε κύβους
  2. 2 ξερά κρεμμύδια
  3. 2 ντομάτες σε κομμάτια σαλάτας
  4. 1 κίτρινη και 1 κόκκινη πιπεριά σε κύβους
  5. 1 κολοκύθι μεγάλο σε κύβους
  6. 1 ποτήρι χυμό ντομάτας
  7. 2 ποτήρια κόκκινο κρασί
  8. 2 κ.σ. απαλή μουστάρδα
  9. 2 κ.σ. αλεύρι για το πανάρισμα
  10. Ελάχιστο λάδι
  11. Αλατοπίπερο
  12. Ταλιατέλες χωριάτικες

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σοτάρω το κρέας με το αλεύρι και τα κρεμμύδια και σβήνω με το κρασί.

  2. 2

    Προσθέτω το χυμό ντομάτας, τη μουστάρδα και όσο νερό χρειάζεται να σκεπαστεί το φαγητό.

  3. 3

    Λίγο αργότερα ρίχνω τα λαχανικά για να μην παραβράσουν.

  4. 4

    Αλατοπιπερώνω.

  5. 5

    Αφήνω συνολικά 1½ ώρα στην κατσαρόλα και σερβίρω πάνω σε χωριάτικες ταλιατέλες.

Αντιδράσεις

Από

Lixoudis
Lixoudis @cook_8453748
στις