κύρια φωτογραφία συνταγής Μοσχάρι με κρασί και μανιτάρια
Arience
Arience @cook_8449682

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν η σάλτσα του φαγητού σας φαίνεται υδαρής, αραιώστε μία κουταλιά της σούπας αλεύρι σε ένα ποτήρι κρασιού νερό και προσθέστε τη στο φαγητό. Μετά από 1-2 βράσεις θα έχει γίνει μια πολύ ωραία και πηχτή σαλτσούλα

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

60 Minutes
4 άτομα
  1. 1 κ. μοσχάρι από χτένι σπάλας κομμένο σε φέτες
  2. 1 καρότο τριμμένο
  3. 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
  4. 1/2 κ. μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε φέτες
  5. 2 ποτήρια κρασί λευκό
  6. 2 κουταλιές σούπας βούτυρο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σοτάρετε το κρέας από όλες τις πλευρές και μόλις ροδίσει προσθέτετε το κρεμμύδι και το καρότο.

  2. 2

    Στη συνέχεια σβήνετε με το κρασί και αφήνετε το κρέας να σιγοβράσει για μία ώρα περίπου σε χαμηλή φωτιά.

  3. 3

    Όταν το κρέας είναι σχεδόν έτοιμο, σοτάρετε τα μανιτάρια σε ξεχωριστό σκεύος με το βούτυρο και τα προσθέτετε στο κρέας.

  4. 4

    Τα αφήνετε να πάρουν μία βράση και σερβίρετε

  5. 5

    Σερβίρετε με λευκό ρύζι

Αντιδράσεις

Σχόλια (6)

strondio
strondio @cook_8453557
Καλό ήταν αλλά επειδη αγαπώ τα μυρωδικά έβαλα και μίσο ξυλάκι κανέλα, 1/2 φύλλα βάγια και 3~4 σπυριά μπαχάρι.\r\n\r\nΣτο σωτάρισμα μια κ.γλ. βούτυρο και μια κ. γλ. ελαιόλαδο. Δίνει γεύση. Πάω σπίτι να το ξανακάνω :)

Από

Arience
Arience @cook_8449682
στις