Μοσχάρι με κρασί και μανιτάρια
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν η σάλτσα του φαγητού σας φαίνεται υδαρής, αραιώστε μία κουταλιά της σούπας αλεύρι σε ένα ποτήρι κρασιού νερό και προσθέστε τη στο φαγητό. Μετά από 1-2 βράσεις θα έχει γίνει μια πολύ ωραία και πηχτή σαλτσούλα
Υλικά
-
1 κ. μοσχάρι από χτένι σπάλας κομμένο σε φέτες
-
1 καρότο τριμμένο
-
1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
-
1/2 κ. μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε φέτες
-
2 ποτήρια κρασί λευκό
-
2 κουταλιές σούπας βούτυρο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σοτάρετε το κρέας από όλες τις πλευρές και μόλις ροδίσει προσθέτετε το κρεμμύδι και το καρότο.
-
2
Στη συνέχεια σβήνετε με το κρασί και αφήνετε το κρέας να σιγοβράσει για μία ώρα περίπου σε χαμηλή φωτιά.
-
3
Όταν το κρέας είναι σχεδόν έτοιμο, σοτάρετε τα μανιτάρια σε ξεχωριστό σκεύος με το βούτυρο και τα προσθέτετε στο κρέας.
-
4
Τα αφήνετε να πάρουν μία βράση και σερβίρετε
-
5
Σερβίρετε με λευκό ρύζι
Σχόλια (6)