κύρια φωτογραφία συνταγής Μοσχάρι με ζαμπόν και τυρί
ΡΕΜΙ
ΡΕΜΙ @cook_8453311
,ΕΛΛΑΔΑ

Πεντανόστιμο!!!!!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε λάδι στη θέση της μαργαρίνης. Καλή επιτυχία

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 κιλό μοσχάρι (νουά)
  2. 10 φέτες τυρί κίτρινο
  3. 10 φέτες ζαμπόν
  4. 1 φλιτζάνι τσαγιού κρέμα γάλακτος
  5. 1 φλιτζάνι τσαγιού κρασί λευκό
  6. 2 κουταλιές σούπας μαργαρίνη
  7. 2 φλιτζάνια τσαγιού γάλα
  8. 1 κουτ. σούπας αλεύρι
  9. Αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Θα ξεκινήσετε απο την προηγούμενη ημέρα (βράδυ).

  2. 2

    Βάζετε την μαργαρίνη σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε το κρέας και σβήνετε με το κρασί.

  3. 3

    Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, 1 φλιτζάνι νερό και το αφήνετε να σιγοβράσει 2 ώρες.

  4. 4

    Όταν κρυώσει το κόβετε σε φέτες.

  5. 5

    Βουτυρώνετε ενα στενόμακρο πυρέξ τοποθετείτε μια φέτα κρέας όρθια, μια φέτα ζαμπόν, μια φέτα τυρί, έτσι ώστε να σχηματιστει το σχήμα του νουά.

  6. 6

    Βάζετε σε μια μικρή κατσαρόλα την σάλτσα του κρέατος. 'Οταν ζεσταθεί, ρίχνετε την κουταλιά το αλεύρι, ανακατεύοντας να διαλυθεί. Προσθέτετε το γάλα και ετοιμαζετε μια ελαφρια μπεσαμέλ.

  7. 7

    Ρίχνετε την σάλτσα επάνω στο κρέας.

  8. 8

    Την άλλη ημέρα προσθέτετε λιγη μαργαρίνη και ψήνετε το κρέας στους 200 βαθμούς για μισή ώρα.

  9. 9

    Στο τέλος προσθέτετε την κρεμα γάλακτος και το ψήνετε ακομα 10 λεπτά. Σερβίρετε.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (16)

mdre66
mdre66 @mdre66
Μπράβο ΡΕΜΙ για τη συνταγή!! Από που την έχεις? Χάρηκα που τη δημοσίευσες γιατί από τα υλικά και την περιφραφή της συνταγής κατάλαβα ότι την είχα φάει πριν από 10 χρόνια καλεσμένη σε σπίτι. Τότε με είχε εντυπωσιάσει και ως γεύση και ως παρουσίαση στο τραπέζι αλλά δεν είχα τη δυνατότητα να μάθω τη συνταγή.Ελπίζω σύντομα είτε εγώ, είτε κάποιο άλλο μέλος να τη μαγειρέψει και να αρχίσει να βαθμολογείται η συνταγή σου. Πραγματικά πιστεύω ότι αξίζει να την προσέξουμε! Μπράβο σου και πάλι!

Από

ΡΕΜΙ
ΡΕΜΙ @cook_8453311
στις
,ΕΛΛΑΔΑ