stroumfisma
stroumfisma @cook_8468821
,ελλάδα

Την συνταγή αυτή την φτιάχνω όταν έχω κόσμο σπίτι και γλύφουν τα δαχτυλά τους

Recipe by stroumfisma

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

81 Minutes
6
  1. 1 κιλό σπάλα μοσχαριού χωρίς κόκκαλο
  2. 2 κ.σ αλεύρι
  3. 1/2 φλ. βούτυρο
  4. 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  5. 2 καρότα σε ροδέλες
  6. 2 φλ. ζεστό νερό
  7. 1 ζωμό βοδινού
  8. 1/2 φλ άσπρο κρασί
  9. αλάτι, πιπέρι
  10. μαϊντανος
  11. δάφνη
  12. 1 κουτί αρακά

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβετε το κρέας σε μικρά κομμάτια.

  2. 2

    Ανακατεύετε το αλεύρι με το αλάτι και το πιπέρι και αλευρώνετε το κρέας.

  3. 3

    Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το βούτυρο και ρίχνετε το κρέας να κοκκινήσει. Στην συνέχεια το βάζετε το κρέας σε κατσαρόλα.

  4. 4

    Σωτάρετε στο βούτυρο το κρεμμύδι και καρότα να μαραθούν και μετά τα ρίχνετε στο κρέας

  5. 5

    Προσθέτετε τον μαϊντανό,την δάφνη, το νερό, το ζωμό και το κρασί.

  6. 6

    Σκεπάζετε την κατσαρόλα και αφήνετε το κρέας να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσει και η σάλτσα να πήξει

  7. 7

    10 λεπτά πριν γίνει το κρέας ρίχνετε ένα μεγάλο κουτί αρακά με μια κουταλιά βούτυρο.

Αντιδράσεις

Σχόλια (19)

ΑΡΓΥΡΗ
ΑΡΓΥΡΗ @argyri1968
Πολύ καλός ο συνδυασμός μοσχαριού-αρακά.\r\nΤο έχω φτιάξει κι εγώ και πραγματικά είναι πεντανόστιμο φαγητό.

Από

stroumfisma
stroumfisma @cook_8468821
στις
,ελλάδα
Ζήσε τη ζωή σου ελεύθερα. Κι όταν τσακίζεσαι να χεις το θάρρος να λες "με γεια μου με χαρά μου, φτου κι απ την αρχή τώρα"....
Δες περισσότερα