Μοσχαρίσια μπριζόλα σχάρας λουκούμι!

KATSOF
KATSOF @cook_8522876
,ΕΛΛΑΔΑ

Μοσχάρι; Τιιι; Και μπριζόλα;;; Ωχ! Πάλι θα σπάσουμε κανένα δόντι! Όχι λοιπόν! Με αυτή τη μαρινάδα θα φάτε πραγματική μπριζόλα λουκούμι σαν πάστα!

Λίγα μυστικά ακόμα

Στο βίντεο αποκαλύπτουμε τα 4 βασικά μυστικά της επιτυχίας! Οπότε καλή επιτυχία και περιμένουμε εντυπώσεις!

https://www.youtube.com/watch?v=rvaDSP0S6hE

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

15 Minutes
1 άτομο
  1. 1 μπριζόλα κόντρα μοσχαρίσια
  2. ελαιόλαδο
  3. πιπέρι
  4. δάφνη
  5. αλάτι για το ψήσιμο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Λοιπόν... 12 ώρες πριν αποφασίσουμε να φάμε, μαρινάρουμε την μπριζόλα μας με όλα τα παραπάνω, εκτός από το αλάτι.

  2. 2

    Την βάζουμε στο ψυγείο σκεπασμένη με μεμβράνη και μετά από 12 ωρίτσες την ψήνουμε στα κάρβουνα!  Καλή όρεξη!!!

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια

Evi T.
Evi T. @cook_evi1
Θα μπορούσε να γίνει και στο σχαροτηγανο;

Από

KATSOF
KATSOF @cook_8522876
στις
,ΕΛΛΑΔΑ