Μοσχαρίσια μπριζόλα σχάρας λουκούμι!
Μοσχάρι; Τιιι; Και μπριζόλα;;; Ωχ! Πάλι θα σπάσουμε κανένα δόντι! Όχι λοιπόν! Με αυτή τη μαρινάδα θα φάτε πραγματική μπριζόλα λουκούμι σαν πάστα!
Λίγα μυστικά ακόμα
Στο βίντεο αποκαλύπτουμε τα 4 βασικά μυστικά της επιτυχίας! Οπότε καλή επιτυχία και περιμένουμε εντυπώσεις!
https://www.youtube.com/watch?v=rvaDSP0S6hE
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Λοιπόν... 12 ώρες πριν αποφασίσουμε να φάμε, μαρινάρουμε την μπριζόλα μας με όλα τα παραπάνω, εκτός από το αλάτι.
-
2
Την βάζουμε στο ψυγείο σκεπασμένη με μεμβράνη και μετά από 12 ωρίτσες την ψήνουμε στα κάρβουνα! Καλή όρεξη!!!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια