Μοσχομυριστά κουλουράκια!
Για το καφεδάκι, το τσάι και όποτε θέλουμε κάτι νόστιμο!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλετε να φουσκώσουν, αντί για σόδα βάλτε 1 φακελάκι baking powder!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπήστε καλά το λάδι με τη ζάχαρη.
-
2
Προσθέστε τα ξύσματα, την κανέλα, το γαρύφαλλο και το κονιάκ.
-
3
Ενώστε τους χυμούς και διαλύστε σε αυτούς την αμμωνία με τη σόδα.
-
4
Ρίξτε τα στο μείγμα κι ανακατέψτε καλά.
-
5
Προσθέστε όσο αλεύρι χρειάζεται, να πετύχετε μαλακή ζύμη.
-
6
Πλάστε κουλουράκια και αραδιάστε τα σε λαμαρίνα στρωμμένη με αντικολλητικό χαρτί, σε απόσταση.
-
7
Ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο 200 βαθμών να ροδίσουν ελαφρά.
Σχόλια (10)