Μους από λευκή σοκολάτα και καφέ
Υπέροχο γλυκό για δύο.
Λίγα μυστικά ακόμα
ΠηγήΑΒ
Υλικά
-
300 γρ. λευκή σοκολάτα
-
300 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή
-
200 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
-
2 κουταλιές του γλυκού στιγμιαίο καφέ
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν-μαρί.
-
2
Ζεσταίνουμε τα 200γρ. κρέμα γάλακτος μαζί με τον καφέ στους 60οC περίπου και τα ρίχνουμε στη λιωμένη σοκολάτα. Ανακατεύουμε καλά, αφήνουμε για λίγα λεπτά να κρυώσει (όχι να παγώσει) και ανακατεύουμε πολύ απαλά με τη χτυπημένη κρέμα γάλακτος.
-
3
Σερβίρουμε σε ατομικά μπολάκια και γαρνίρουμε με ολόκληρους κόκκους καφέ.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια