κύρια φωτογραφία συνταγής Μους λεμόνι & πορτοκάλι
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. Μους λεμόνι
  2. 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό 2%
  3. ξύσμα από 2 λεμόνια
  4. χυμό από 4 λεμόνια
  5. 200 γρ. μπισκότα digestive
  6. 1 φλιτζάνι γλυκό βύσσινο
  7. Μους πορτοκάλι
  8. 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό 2%
  9. ξύσμα από 1 πορτοκάλι
  10. χυμό από 2 πορτοκάλια
  11. 200 γρ. μπισκότα digestive

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Τοποθετούμε ένα ένα τα υλικά στο multi ώστε να γίνει μια κρέμα.

  2. 2

    Την μοιράζετε σε μπολάκια και ύστερα βάζετε το γλυκό βύσσινο στα μπολάκια με τη μους λεμόνι και τις σταγόνες στα μπολάκια με το πορτοκάλι.

  3. 3

    Τις αφήνετε στο ψυγείο να κρυώσουν.

Αντιδράσεις

Σχόλια (9)

μικρή πίπη
μικρή πίπη @cook_8450943
Μόλις το τρώγω,και δεν έχει παγώσει και είναι και άπαιχτο.Δεν το βλέπω να προλαβαίνει να παγώσει.Εκπληκτική ιδέα,γίνεται στην ατάκα και γλυκό και χωρίς τύψεις.Λεμόνι δεν δοκίμασα αλλά το πορτοκάλι είναι θεϊκό!

Από

sweeney
sweeney @cook_8450967
στις
,Ελλάδα