Μους λεμονιού
Υλικά
-
4 ασπραδια αυγών
-
250 γρ. ζάχαρη
-
ξύσμα απο 3 λεμόνια
-
300 ml κρέμα γάλακτος
-
1 πακέτο μπισκότα γεμιστά λεμόνι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ενα μπολ χτυπάμε τους κρόκους, την ζάχαρη, το ξύσμα και τον χυμο λεμονιού σε μέτρια ταχύτητα.
-
2
Σε ενα άλλο μπολ χτυπάμε την κρέμα και την ενσωματωνουμε με το άλλο μείγμα.
-
3
Χτυπάμε τα ασπραδια αυγών σε μαρεγκα και το ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις με το άλλο μείγμα.
-
4
Σε ενα μπολ τοποθετούμε τα μπισκότα στην βαση και στα τοιχώματα και προσθετουμε τέλος την μους.
-
5
Αμα θέλουμε στολιζουμε με μερικά τριμμενα μπισκότα απο πανω όπως θέλει ο καθένας ας κανει το food styling.
-
6
Τοποθετειστε το στο ψυγείο να κρυώσει. Καλη σας όρεξη...
Σχόλια (2)