Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 500 γραμμάρια σοκολάτα (κουβερτούρα ή γάλακτος)
  2. 600 γραμμάρια κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε παχύρευστη μορφή
  3. 1 σφηνάκι αμαρέτο
  4. Μπισκότα ή φρούτα για το σερβίρισμα.

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπέν μαρί.

  2. 2

    Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος να γίνει σε παχύρευστη μορφή.

  3. 3

    Ρίχνουμε μέσα στη σοκολάτα την κρέμα γάλακτος, ανακατέυουμε λίγο, ρίχνουμε το σφηνάκι αμαρέτο και ανακατέυουμε να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

  4. 4

    Βάζουμε σε ψηλά ποτήρια ώς βάση τριμμένο μπισκότο ή ακόμα και φρούτα της αρεσκείας μας και ρίχνουμε απο πάνω το μείγμα.

  5. 5

    Πρέπει να μείνει στο ψυγείο για 1 ώρα μέχρι να γίνει η μούς.

Αντιδράσεις

Σχόλια

greg97
greg97 @greg97
Πολύ καλό!!! Το αμαρέτο δίνει ένα υπέροχο άρωμα στη μους! για βάση χρησιμοποίησα σαβαγιάρ, τα οποία βούτηξα σε μείγμα γάλατος και αμαρέτο. Ήταν υπέροχο.

Από

maria_naousa
maria_naousa @cook_8471268
στις
θεσσαλονικη,ellada