Μους πορτοκάλι
Ελαφρύ και δροσερό
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή ήταν στις συσκευασίες του ΓΙΩΤΗ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλο χυμό.
Υλικά
-
1 φάκελο κρέμα βανίλιας (αυτή που βράζουμε)
-
1 φάκελο σαντιγί σε σκόνη
-
530 ml γάλα
-
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
-
330 ml χυμό πορτοκάλι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ετοιμάζετε την κρέμα, χρησιμοποιώντας μισή ποσότητα γάλακτος και μισή χυμό πορτοκάλι.
-
2
Μόλις κρυώσει, προσθέτετε το στραγγιστό.
-
3
Χτυπάτε τη σαντιγύ με τα 200 ml γάλα.
-
4
Αναμιγνύετε τη σαντιγύ με την κρέμα.
-
5
Μοιράζετε σε μπωλάκια.
Σχόλια