Μους πορτοκάλι

tahitian
tahitian @artist_ea
Koμοτηνή

Ελαφρύ και δροσερό

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή ήταν στις συσκευασίες του ΓΙΩΤΗ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλο χυμό.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

10-12 μπωλάκια
  1. 1 φάκελο κρέμα βανίλιας (αυτή που βράζουμε)
  2. 1 φάκελο σαντιγί σε σκόνη
  3. 530 ml γάλα
  4. 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  5. 330 ml χυμό πορτοκάλι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ετοιμάζετε την κρέμα, χρησιμοποιώντας μισή ποσότητα γάλακτος και μισή χυμό πορτοκάλι.

  2. 2

    Μόλις κρυώσει, προσθέτετε το στραγγιστό.

  3. 3

    Χτυπάτε τη σαντιγύ με τα 200 ml γάλα.

  4. 4

    Αναμιγνύετε τη σαντιγύ με την κρέμα.

  5. 5

    Μοιράζετε σε μπωλάκια.

Αντιδράσεις

Από

tahitian
tahitian @artist_ea
στις
Koμοτηνή
Η μαγεία της ανακάλυψης νέων συνταγών με συναρπάζει!Το ταξίδι στις γεύσεις είναι μοναδική εμπειρία!Προσδεθείτε να το απολαύσουμε! Instagram : https://www.instagram.com/artist.ea_/?next=%2Feaartist%2F&hl=el ή απλά artist. ea
Δες περισσότερα