Μουστοκούλουρα: μια παλιά συνταγή
Μουστοκούλουρα για τον καφέ και το κολατσιό στη δουλειά...
Λίγα μυστικά ακόμα
Τη συνταγή αυτή την εχω πάρει από την μητέρα μου η οποία την έχει πάρει από τη γιαγιά μου...Το αλεύρι πρέπει να είναι κοσκινισμένο οπωσδήποτε. Ενδέχεται να χρειαστείτε λιγο αλεύρι παραπάνω.Η ζύμη ειναι ετοιμη οταν δεν κολλαει στα χέρια.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύω όλα τα υλικά της συνταγής μου σε μία λεκάνη με τη σειρά που δίνονται.
-
2
Αφήνω τη ζύμη μου να ξεκουραστεί για 30 λεπτά και έπειτα πλάθω τα κουλουράκια.
-
3
Τοποθετώ τα κουλουράκια μου σε ταψιά στρωμένα με λαδόκολλα.
-
4
Τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμους για περιπου 15 λεπτα.
Σχόλια (11)