giota23480
giota23480 @cook_8496243
,

Μουστοκούλουρα για τον καφέ και το κολατσιό στη δουλειά...

Λίγα μυστικά ακόμα

Τη συνταγή αυτή την εχω πάρει από την μητέρα μου η οποία την έχει πάρει από τη γιαγιά μου...Το αλεύρι πρέπει να είναι κοσκινισμένο οπωσδήποτε. Ενδέχεται να χρειαστείτε λιγο αλεύρι παραπάνω.Η ζύμη ειναι ετοιμη οταν δεν κολλαει στα χέρια.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

20 Minutes
  1. 3 ποτήρια νερού μούστο
  2. 3 ποτήρια νερού ελαιόλαδο
  3. 3 ποτήρια νερού ζάχαρη
  4. 1 κρασοπότηρο κονιάκ
  5. 3 κουταλάκια γλυκού κοφτά κανέλλα
  6. 1 κουταλάκι γλυκού κοφτό γαρίφαλο
  7. 1 baking powder (όλο το φακελάκι)
  8. 2 φακελάκια αμμωνία
  9. 1 πρέζα αλάτι
  10. 2 κιλά αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανακατεύω όλα τα υλικά της συνταγής μου σε μία λεκάνη με τη σειρά που δίνονται.

  2. 2

    Αφήνω τη ζύμη μου να ξεκουραστεί για 30 λεπτά και έπειτα πλάθω τα κουλουράκια.

  3. 3

    Τοποθετώ τα κουλουράκια μου σε ταψιά στρωμένα με λαδόκολλα.

  4. 4

    Τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμους για περιπου 15 λεπτα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (11)

cuoco
cuoco @cook_8483650
που βρισκουμε μουστο? εχει στο σουπερ μαρκετ?

Από

giota23480
giota23480 @cook_8496243
στις
,