Μουχαλεμπί
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ρυζάλευρο με τη ζάχαρη και ρίχνουμε λίγο λίγο το γάλα, φροντίζοντας να διαλυθεί καλά το ρυζάλευρο.
-
2
Ρίχνουμε το χυλό σε αντικολλητική κατσαρόλα και τον βάζουμε στη φωτιά, ανακατεύοντάς τον συνέχεια με ξύλινη κουτάλα μέχρι να πήξει.
-
3
Μόλις αρχίσει να πήζει, ρίχνουμε και τη βανίλια.
-
4
Σερβίρουμε την κρέμα σε μπολ και την αφήνουμε να κρυώσει.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια